Fordele og ulemper ved kabel internet

Kabelforbindelsen, som det gør med kabel-tv, har tilladt flere beboere i landet at deltage i bredbånds-boomet. Dette skyldes i høj grad, at der allerede er et rigt netværk af koaksialkabler over hele kontinentet, meget mere end fiberoptiske linjer. Det kan siges, at kablet har en hoved Start med meget lidt konkurrence. Mange teleoperatører er utvivlsomt misundelige på bredbåndsudbydere, der plejede at være indkomst orienteret. Ved hjælp af et kabel modem kan du oprette forbindelse til højhastigheds internet, mens andre fysiske modemmer kræver fastnettelefon-linjer.

Fordelene ved kabel internet:

1. fordelene ved kabelnetværket begynder med den ekstreme hastighed af forbindelsen. Inden for en husholdning kan der opnås hastigheder på op til 12 Mbit/s, hvilket giver hurtigere videostreaming, jævnere online spil og hurtigere downloads.

2. da kablet ikke kræver en fastnetforbindelse, kan du til enhver tid holde forbindelsen til internettet. Ingen nummerering er nødvendig for modemmet, ofte beskrevet som den mest bekvemme i vores hastigt skiftende samfund. Derudover er der ingen telefonomkostninger forbundet med Internet forbindelse, som er et problem for kunder, der skal foretage fjernopkald.

3. andre tilslutninger såsom DSL er betydeligt langsommere og ofte koste dobbelt så meget for at nå de hastigheder, som kabel internet kan nå. Prisen for denne Internet forbindelse kan tilbydes til en betydeligt lavere pris pr. Mbit/s, som tilføjer værdi til slutbrugeren. Se ogsaa om læreruddannelsen paa siten her.

4. kabel internetforbindelser er ikke kun altid aktiveret, men også forblive mere pålidelige end DSL eller trådløse internetforbindelser. Separate forbindelser er meget sjældne og forekommer ofte kun med større netværksopdateringer, ikke i myldretiden.

5. du kan også kombinere dit Internet med andre tjenester for at tilføje værdi og komfort til dine månedlige kommunikationsomkostninger. Dette kan omfatte telefonservice, bredbånd (selvfølgelig) og kabel-tv.

Ulemperne ved kabel internet:


1. selv om du måske har bestilt den største kabel bredbånd bredde til dit hjem, kan du finde på nogle gange, hvor du ikke får den fulde båndbredde du oprindeligt bestilt. Dette kan være tilfældet, selvom for mange mennesker er forbundet til dit hjem via din trådløse router.

2. prisen pr Megabyte er en rimelig pris, men ingen langsomme kabel-internetforbindelser sælges. Dette giver dig mulighed for at betale mere og købe mere båndbredde du har brug for, hvilket resulterer i højere månedlige omkostninger.

3. nogle gange er du nødt til at købe mere end Internet service. Mange Kabelselskaber har brugt deres markedsposition og vil insistere på, at du køber en kabel-tv-pakke til at modtage internet. Dette kan ændre værdien i form af omkostningsbesparelser.

4. installationsomkostninger kan være ganske høje, hvis du ikke oprindeligt har en kabeltilslutning i dit hjem.